BRANDS

De websites van Trivomedia

Dankzij een veelzijdigheid aan websites met maandelijks vele online bezoekers is het interessant geworden om bijvoorbeeld te adverteren bij onze content. Het is mogelijk om advertorials te (laten) schrijven en deze te laten plaatsen op de websites van Trivomedia. Ook is het mogelijk om vacatures te plaatsen bij onze unieke content. Zo vergroot je kans op een geschikte kandidaat voor jouw openstaande vacatures. Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden om de content van Trivomedia te gebruiken voor jouw marketing doeleinden.

Mensenlichaam.nl

De website mensenlichaam.nl is een veelzijdige site met artikelen over bijzondere medische weetjes, niet alledaagse kwalen en psychologie. Ook wordt er aandacht geschonken aan financiƫle kwesties, beauty en lifestyle. Dankzij de veelzijdigheid van mensenlichaam is de site uitgegroeid tot een platform waar men dagelijks inspiratie zoekt, informatie krijgt en vragen kan stellen.

Geneesouderen.nl

Op de website geneesouderen.nl vinden bezoekers informatie over carriĆØremogelijkheden in de Nederlandse ouderenzorg. Het gaat bijvoorbeeld om informatie over de opleidingen tot klinisch geriater, psychiater, klinisch psycholoog en verpleegkundig specialist. Ook wordt er voor onder andere ggz instellingen, ziekenhuizen en verpleeghuizen de mogelijkheid geboden om openstaande vacatures te plaatsen.