OVER TRIVOMEDIA

Trivomedia voor media en design

Wij zijn een veelzijdig bureau met meerjarige expertise op het gebied van media en design. Het media gedeelte bestaat uit interessante content op verschillende websites. Daarnaast zijn wij zeer goed in het bedenken en maken van illustraties voor verschillende (marketing) doeleinden.

Wil jij je doelgroep effectief bereiken? Maak dan gebruik van Trivomedia's veelzijdigheid. Wij maken unieke content, unieke illustraties en design elementen die jouw doelgroep zal aanspreken en kan aanzetten tot actie. Wij zijn echte doeners en kunnen veel. Samen kunnen wij jouw bedrijf, organisatie of instelling op weg helpen naar bijvoorbeeld meer conversie, meer zichtbaarheid, meer leads, meer sales en meer traffic.

Bij ons krijg je kwaliteit

Stel, je wilt graag een infographic laten maken of je wilt een advertentie laten ontwerpen. Je kunt in dat geval natuurlijk zelf proberen om iets ''leuks'' te maken. Vaak is het resultaat niet wat je voor ogen had en ben je uren kwijt aan proberen en uitvinden hoe grafisch ontwerp werkt. Dit is niet wat je wilt. Wat je wél wilt is betaalbare kwaliteit. Dit kun je bij ons krijgen. Wij maken doeltreffende en pakkende afbeeldingen voor bijvoorbeeld websites, logo's, posters, folders, jaarverslagen, boeken en kranten. Efficiënt, mooi en doeltreffend. Dit is wat je wilt en dat is precies wat je bij Trivomedia kunt verwachten.

Hoe werken wij?

Je wilt graag iets laten ontwerpen, maar je wilt niet dagen moeten wachten op een offerte? Logisch, zouden wij ook niet willen. Wij kunnen jou al binnen een dag een offerte sturen met de kosten voor bijvoorbeeld één of meerdere infographics of voor één van onze overige diensten. Wij werken zonder gedoe, snel en overzichtelijk. Kijk voor meer informatie bij producten.